Vi i ThaiPlus gleder oss til å kunne gjenoppta turene våre så snart som Thailand, Norge og verden åpner opp for det. Vi håper at det kan bli litt utpå nyåret 2021.

I mellomtiden jobber vi videre med forberedelser til de neste reisene, legger inn flere fleksible løsninger i reiseprogrammet og detaljerer planleggingen. Vi vil være best forberedt når tiden er inne for nye opplevelser. Vi bruker denne tiden til å styrke våre kontakter og samarbeidsavtaler, finjustere programmet vårt og sikre oss enda flere hoteller og gode opplevelser på de stedene som vi planlegger å reise til.

Samtidig skal vi være sikre på at det å reise med ThaiPlus i Thailand er så trygt som mulig. Derfor følger vi med på og er i kontakt med Thailandske myndigheter, flyselskap, hoteller og våre samarbeidspartnere om opplegg, forberedelser og sikkerhet fremover.
Dette gjør vi gjennom vårt operative datterselskap i Thailand. ThaiPlus Holidays.

Imellomtiden er vi takknemlig for de flotte tilbakemeldingene fra våre gjester og vi kjenner på den fine stemningen som vi sammen med dere klarte å skape på turene våre. Balansen mellom program og opplevelser sammen og fri til å gjøre egne ting er viktig. Vi tror at vi sammen med dere klarte å få til den rette stemningen som skapte venner og gode opplevelser for livet.
Vi skal gjøre alt for at vi sammen kan få til dette også i fremtiden.

Hold dere oppdatert på hjemmesiden vår der nye ting legges til etter hvert som de er testet ut og blir tatt inn i programmet, samt Facebook for å følge med på hva som skjer i Thailand.

Med hilsen alle oss i ThaiPlus-teamet

Proceed Booking