Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan bestiller jeg en tur?

Du kan velge fra disse alternativer:

 – Bestill din tur online ved å trykke på denne linken «Bestill en tur». Du velger den aktuelle datoen i kalenderen vår. Videre blir du guidet til bestillingsskjema hvor du fyller antall reisende samt identifikasjonsinformasjon.

– Ring til vår vennlige turoperatør på nummer 917 080 080, og vi vil hjelpe deg med bestillingen.

– Send oss ​​en e-post på post@thaiplus.no og vi vil kontakte deg for bestillingsopplysningene.

Vi anbefaler å reservere så tidlig som mulig da turene kan bli fullbooket, eller prisene kan endres.

Hva skjer etter at jeg har bestilt en tur?

Umiddelbart (innen 3 virkedager) etter reservasjonen vil du motta en bestillingsbekreftelse med betalingsdetaljer på e-post. Du er selv ansvarlig for å sjekke at bestillingsbekreftelsen og reisedokumenter samsvarer med det som er bestilt.

Depositum på NOK 5000,-  per person betales innen 5 dager etter at reservasjonen er utført. Ved å innbetale depositum forplikter du deg til bestillingen. Vi gir deg 5 dagers frist, slik at du har mulighet til å sikre tur / returbilletter til Thailand før endelig bestilling med oss. Bestilling/booking er bindende når depositumet er betalt.

Etter vi har mottatt depositum, sender vi deg vårt «Viktig reiseinformasjon» – dokumentet, som inneholder detaljert turinformasjon, samt våre tips og anbefalinger for turen.

Den siste betalingen av turen skal gjøres minst 35 dager før avreise.

Hvis du er usikker kan du alltid kontakte vårt kontor på telefon +47 917 080 080 eller e-post post@thaiplus.no.

Hva med flybilletter?

Du bestiller dine tur/returbilletter selv. Vi velger å fokusere på innholdet og opplevelsene på turene, derfor tilbyr vi ikke flybilletter til og fra Thailand. Ved å gjøre dette beholder våre kunder den viktige fleksibiliteten ved å selv kunne ta avgjørelsen om når, hvor og hvordan du vil reise til og fra Thailand.

Det er to flyplasser i Bangkok. De fleste internasjonale fly til Thailand lander i Bangkok Suvarnabhumi flyplass (BKK), men vær oppmerksom på at noen flyreiser (for eksempel med Air Asia) lander i Bangkok Don Mueang flyplassen (DMK). Vi anbefaler å velge Bangkok Suvarnabhumi flyplass.

Hvordan kommer jeg fra flyplassen til hotellet?

Etter at du har landet i Bangkok, vil representanten vår hente deg få flyplassen og kjøre til hotellet. Når returdagen kommer vil ThaiPlus-teamet levere deg på flyplassen i god tid  før avreise.

Kan jeg komme tidligere eller reise hjem senere?

a, det kan du. Bare spør din reisespesialist ved bestillingen. Vi kan bestille ekstra overnattinger for deg og hjelpe deg med å foreslå aktiviteter i Bangkok når du ankommer tidligere eller hvis du reiser senere.

Kan jeg gjøre noen endringer i reiseruten i Thailand?

Generelt kan vi ikke endre den planlagte reiseruten for individuelle reisende. Men hvis dere er en gruppe (min 8 personer per tur) og vil ha deres egen reiserute, ta kontakt med ThaiPlus via post@thaiplus.no eller telefon 91780080 og vi vil skreddersy en reise bare for dere.

Jeg reiser alene - er det OK?

Ja, selvfølgelig du kan reise alene. Mange av våre kunder reiser alene og de er hjertelig velkomne. Det er et tillegg i pris for enslige reisende for å dekke de ekstra kostnadene for enkeltrom på hotellene. 

Hva er medisinske og vaksineringskrav?

Sjekk opp vaksinene dine og ta kontakt med legen din minst en måned før reisen din for å få vaksiner eller medisiner du trenger.

Mer informasjon: www.vaksine.no, www.fhi.no, www.reiseklinikken.no, www.fitfortravel.nhs.uk

Skal jeg kjøpe en reiseforsikring?

På det sterkeste anbefaler vi kjøp av reiseforsikring til alle våre kunder for å beskytte deg og din reiseinvestering mot det uventede. Selv om vi ikke selger eller arrangere reiseforsikring, anbefaler vi at du kjøper helårs reiseforsikring gjennom et av dine lokale forsikringsselskaper når du bestiller turen.

Reiseforsikringene kan kjøpes for enkeltpersoner, par og familier. Reiseforsikring gir deg dekning du trenger for å være trygg på reiser. Det viktigste er: medisinsk behandling og utgifter, reise hjem ved sykdom eller ulykke, tapt bagasje, reiseavbestilling og forsinkelsesutgifter.

Hva er visumkravene for turen?

Norske statsborgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand inntil 30 dager med et gyldig pass. Dersom man skal være lenger enn 30 dager som turist må visum søkes før ankomst. Passet må være gyldig over hele oppholdet i landet. 

Vi anbefaler våre kunder å sjekke med sin lokale (statsborgerskaps) ambassaden, fordi visumregler kan endres uten varsel. Ambassadens nettsider vil alltid ha informasjon om krav og visumkostnader i tillegg har de nødvendige skjemaene.

Thai ambassaden i Norge  – ambassadens telefon 22 12 86 60, og e-post: thaioslo@online.no. 

Andre nyttige linker: Thailand ambassade krav, Visa ved ankomst

Hvor stor blir reisegruppen min?

Vi legger stor vekt på personlig tilnærming og å ta vare på den enkelte gjennom turen. Derfor har vi 9 personer i hver gruppe på turene våre. En gruppe vil ha egen guide og bil på rundturen. I uker med stor etterspørsel vil vi ha flere grupper som reiser samtidig.

Er turen fysisk krevende?

Noen enkle fysiske aktiviteter er inkludert i turen (f.eks. å gå opp til utsiktspunktet, men dette er frivillig). Ingen fysisk forberedelse er nødvendig for å få mest mulig ut av reisen. Uken ved Hua Hin-stranden er en avslappende ferie. Du trenger ikke å gjøre noe fysisk krevende med mindre du selv ønsker.

Er denne turen riktig for meg?

Turen er perfekt for nysgjerrige mennesker som vil lære om asiatisk kultur, se noen fantastiske templer og lokal arkitektur, oppleve hyppige gatemarkeder og smake på deilig Thai mat og masse mer. Uken i Hua Hin kan du tilbringe ved stranden eller delta i aktiviteter som tilbys av norsktalende turoperatør. 

Hvis du savner varmt vær, inspirerende opplevelser, liker å treffe nye vennlige mennesker og prøve eksotisk mat – denne turen er for deg.

Hvordan er en typisk dag på turen?

ThaiPlus turene har et innholdsrik og variert program. Vårt daglige reiseprogram er tilpasset slik at vi har tid til en god frokost før avreisene, tid til å kjenne på og nyte opplevelsene under reisene samt rikelig med tid for oss selv om ettermiddagen og kveldene. De utvalgte aktivitetene er både underholdende og lærerike. Det er rikelig med muligheter for aktivitet og avslappende tid. Du kan spasere i den flotte Thailandske naturen, utforske de lokale stedene, svømme eller bare lese en god bok i den varme ettermiddagssolen. Maten er utmerket og det er aldri langt mellom de lokale restaurantene. Du kan oppleve alt fra utrolig billig men god gatemat til 5-stjerners restauranter på eksklusive steder.

Jeg har spesielle kostholds krav - vil de bli tatt vare på?

Vi vil prøve vårt beste for å imøtekomme alle kostholds krav, men det kan være svært vanskelig å garantere på noen av de fjerne stedene. Vi vil informere deg om det er steder på din reiserute der dette er tilfelle. Gi oss en beskjed ved bestilling over eventuelle matbehov eller allergier. Det er også en god idè å ta med et kort med dine diettbehov skrevet på lokalspråket for de tider du spiser borte fra gruppen. Vår guide vil våre behjelpelig med dette. 

Hva slags vær kan jeg forvente i Thailand?

Klima i Thailand er tropisk i naturen – varmt hele året. Totalt sett er det tre forskjellige sesonger: en varm sesong, en varmere sesong og en regnperiode. Fra november til februar regner det lite, og temperaturene er litt lavere enn normalt. Denne tiden av året er «høysesong» for turisme. Turistområder er mer overfylt enn andre tider på året.

Mars til juni er vanligvis de varmeste månedene av året, med temperaturer så høyt som opptil 40 ° C. Sørg for å ta med mye solbeskyttelse, da solen kan være veldig sterk i løpet av denne tiden av året.

Thailands monsun sesong, også kjent som regntiden, varer fra mai/juni til oktober. Som regel kraftigst i september. Regntiden er omtalt som «grønn sesong». Besøkende i løpet av denne tiden vil legge merke til at vegetasjon er mer levende enn andre tider på året. Dette gir hele landet en litt mer «tropisk» følelse. Derfor, når været er godt i regntiden – som det kan ofte være – er det faktisk den vakreste tiden på året.

Vær forberedt på varme temperaturer om dagen, men litt kjøligere klima om kvelden. Pass på at du drikker rikelig med vann og bruker solbeskyttelse. 

Er det trygt å reise i Thailand?

Thailand er et veldig trygt sted å besøke, så lenge du følger noen grunnleggende retningslinjer for helse og sikkerhet, respekterer lokalbefolkningen og kulturen. De vanligste farene i Thailand er solbrenthet og dehydrering. Reiser med ThaiPlus teamet enda tryggere! Våre guider vil ta vare på deg, dele sine erfaringer og lokal kunnskap for å sikre din sikkerhet gjennom hele turen.

Hvorfor er prisene på ThaiPlus så rimelige?

Thaiplus sin filosofi er å arrangere alle deler av våre turer selv. Vi har derfor et eget godkjent selskap i Thailand som står for utførelsen av våre turer. Dette gjør at vi ikke har fordyrende mellomledd, samtidig som vi sikrer høy kvalitet til lave priser. Vi har dedikert to år til å planlegge turene, finne de best kvalifiserte personene, de beste lokale hotellene, restaurantene, opplevelsene, utfluktene og annet innhold i turen slik at du får maksimalt ut av pengene dine. Alt har blitt testet og godkjent av vårt team før disse tilbys våre kunder. Dette gjør at vi kan tilby en unik opplevelse av det autentiske Thailand, håndplukkede naturopplevelser, hoteller, restauranter, historiske og kulturelle steder. Så snart du lander i Bangkok, er du i våre trygge og omsorgsfulle hender – alt våre gjester må gjøre er å slappe av og nyte ferien.

Har du spørsmål?

10 + 2 =

Thaiplus AS
Org. no: 920 472 028
Adresse for korrespondanse:
Longebakke 40, 4042 Hafrsfjord
Telefon: 917 80 080
E-post: post@thaiplus.no


Personvernregler                 Betingelser og vilkår                   2019 Thaiplus AS

Proceed Booking