Nå begynner vi endelig å se lyset i enden av Covid-tunnellen, og kan igjen planlegge spennende turer fremover.

Vi i Thaiplus har benyttet Korona tiden til å ytterligere utvikle våre turer sammen med våre samarbeidspartnere, og er nå 100% klar til å ta imot våre nye gjester.

Covid 19 viruset har Couple running by the templeikke rammet Thailand like hardt som mange andre land. Samtidig har landet hatt strenge regler for smittevern, og vært så godt som nedstengt for turister i 12 måneder nå. Men vi får nå signaler om at det vil åpne opp for reiser igjen utover høsten. Dette er planlagt å skje i 4 faser. Første fase startet 1 april, og gjelder for 6 ulike turist regioner. Her vil karantenetiden reduseres fra 14 til 7 dager på autorisert karantene hotell, og med krav om vaksinesertifikat fra hjemlandet. Neste fase starter 1 juli. Da vil kun Phuket åpne uten krav om karantenehotell hvis gyldig vaksinebevis fremlegges. I fase 3, som starter 1 oktober vil 5 andre turistregioner få tilsvarende regler som Phuket. Fase 4, som er full gjenåpning av Thailand, er planlagt å starte 1 januar 2022. Det vil fremdeles stilles krav om vaksinebevis fra hjemland.

For oss betyr dette at vi planlegger å starte opp igjen våre turer fra januar 2022. Vi vil da ha norsk  reiseleder, i tillegg til våre engelsk talende guider, på turene 6 og 20 januar, 3 og 17 februar og 3 mars. Vi har også turer resten av året, men da uten norsk reiseleder, men med våre dyktige engelsk talende guider.

For å gjøre planleggingen enklere kan du nå reservere en tur med oss, og fritt avbestille frem til 15 oktober. Du betaler heller ingen depositum før 15 oktober.

Proceed Booking