Her er noen tema som våre reisende vanligvis er interessert i

Kultur og historie

Våre reisende verdsetter ofte Thailands rike kulturelle arv. De er ofte interessert i å utforske historiske steder, gamle templer og tradisjonell arkitektur. Destinasjoner som Bangkok, Ayutthaya, Chiang Rai og Chiang Mai gir rikelig med muligheter til å fordype seg i Thailands kulturelle fortid.

Avslappende stranddestinasjonerPalmer og strand i Hua Hin

Mange av våre gjester søker etter ro og avslapning under reisen. Thailands strandbyer som Hua Hin tilbyr fredelige kystområder, komfortable hoteller og muligheter for avslappende spaserturer, restaurantbesøk ved stranden og nydelige solnedganger.

Velvære og helseopphold

Thailand er kjent for sine velværeopphold, spa og tradisjonell Thai massasje. Våre reisende besøker ofte thailandske massasje og spa sentere.

Forlenge opphold

Endel av våre gjester foretrekker å utforske noen steder mer, eller være lenger i Hua Hin for å nyte et roligere strandliv. Vi har stor fleksibilitet, og vil som regel klare å finne en løsning som passer deres ønsker.

Matopplevelser Thai mat

Thailandsk mat er basert på et bredt spekter av ulike smaker, og i våre lunsjer og middager legger vi vekt på at våre gjester skal få utforske så mye som mulig av det Thailandske kjøkken. Dette er blitt tatt veldig godt imot av være reisende. Det er også mulig å ta matlagingskurs, besøke lokale markeder for å smake på ferske råvarer og prøve tradisjonelle retter på mer anerkjente restauranter.

Natur og naturskjønne landskap

Thailand tilbyr varierte naturlandskap, fra frodige fjell til rolige innsjøer og fossefall. Vi får sett mye av dette på rundturen i nord, hvor vi besøker nasjonalparken Doi Inthanon, og reiser så til topps på Thailands høyeste fjell med samme navn. Vi besøker også Pagodaene som er anlagt for å hedre og minne Thailand konge nr.9 og hans dronning. Etter å ha tatt en fantastisk båttur på elven Kok, fortsetter opplevelsene til ulike destinasjoner helt nord i fjellene Thailand. B.la besøker vi grottene hvor det Thailandske fotballaget ble sperret inne i 18 dager.  Vi skal også høyt opp i fjellene i dette området, hvor opplevelsene og inntrykkene står i kø.

Kulturelle forestillinger

to Thai dansere i Chiang Mai

Tradisjonelle thailandske danseforestillinger, dukketeater og klassisk musikk blir verdsatt av mange av våre reisende. I  Chiang Mai får vi muligheten til å oppleve et Thailands tradisjonelt show mens vi spiser unike lokal retter.

 

 

 

Proceed Booking