22 dager – Den komplette Thailand turen

(19 Reviews)
Price
FromNOK22.900
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

15539
Turene begynner: 9. jan, 23. jan, 6. feb og 20. feb 2025
Pris fra Nok 22 900 - uten tur/retur fly Norge - Thailand.
For bestilling ta kontakt på post@thaiplus.no eller ring 91780080
Max People : 9

Norsk reiseleder* på rundturen i Bangkok og Nord Thailand fra Januar t.o.m 4 mars 25.

Ta kontakt på 91780080 eller post@thaiplus.no for mer informasjon.
Begrenset antall plasser!

Vi følger pakkereiselovens bestemmelser. Det medfører at dersom Norsk UD fraråder reiser til Thailand når du skal reise, vil alle innbetalte beløp bli refundert. Thaiplus er medlem av det norske reisegarantifondet som er din trygghet for dette.

Om turen

Bangkok – Chiang Mai – Chiang Rai – Kanchanaburi – Hua Hin – Bangkok

Dette er den ultimate turen for deg som vil oppleve det beste av Thailand. Først to uker med spennende opplevelser i ulike områder av Thailand, så en uke rolig strand og badeferie.

Denne unike turen starter med å oppleve Bangkoks inspirerende severdigheter og tatt pulsen på livet i den historiske byen, smake på autentisk mat og kjøre byens jernbaner.

Du får blant annet besøke det gamle kongelige palasset (Royal Palace), den historiske byen Ayutthaya, samt ta en tur til Wat Pho «The temple of the Reclining Buddha». Videre blir du tatt med på en båttur på Chao Phraya, elven som renner gjennom Bangkok. Du vil oppleve det flytende markedet, og det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun «Temple of Dawn». Vi besøker også Bangkoks blomst og handelsmarkeder.

Turen fortsetter videre til det spennende og gjestmilde Nord Thailand. Sent på søndags – ettermiddagen går vi ombord på natt-toget som skal ta oss til Chiang Mai. Du vil ha egen seng på toget, slik at turen blir så komfortabel som mulig. I løpet av 2 dager i Chiang Mai vil du nyte den gamle byen med utmerkede kunst- og kulturobjekter, utforske den flotte naturen, fjellene og fossefallene. Vi vil også besøke Doi Inthanon nasjonalpark, Thailands høyeste punkt – 2565 m. Det blir også anledning til å gå en 2 timers flott natursti, som ender opp i en liten fjell landsby. Videre vil du besøke en liten familiedrevet farm, som er en oase for de 4 elefantene som bor der. Du får oppleve elefantene på nært hold, samtidig som du får se hvor høyt elefantene blir verdsatt.

Vi kjører så videre nordover, og skal ta en mindre long-tail båt nedover Kok elven. Turen vil ta deg gjennom villmarken og små autentiske landsbyer. Du vil også få muligheten til å slappe av med et fotbad eller svømme i varme kilder.

Vi ankommer byen Chiang Rai sent på ettermiddagen. Her skal vi besøke det Hvite og Blå tempelet, som er de mest berømte severdighetene i Chiang Rai, nyte Baandam-museet, og se klokketårnet i sentrum av byen. Deretter skal vi besøke det berømte Gylne Triangelet «The Golden Triangle» og Opium-museet. Du skal ta en båt på Mekong elven mellom Thailand, Myanmar og Laos. Du skal oppleve Queens Garden- en fantastisk blomsterpark i Doi Tung. Turen fortsetter gjennom fjellene- med en liten omvei til Dronningens tempel, Sinakarintra Stit Mahasantikhiri Pagoda, hvor utsikten vil imponere selv de som har sett mye før. Og sist men ikke minst, vil du ta en kort tur til Choui Fong te plantasje og Doi Mae Salong- en fjellby bebodd av kinesiske flyktninger fra Mao tiden. Denne landsbyen er spesielt kjent for sin te og urter.

Turen går så videre med fly fra Chiang Rai tilbake til Bangkok, hvor du blir kjørt til Kanchanaburi området, kjent fra 2’ndre verdenskrig og krigsfilmen «Broen over Kwai/Bridge over River Kwai». Her skal vi kjøre på den opprinnelig kalte Thailand-Burma jernbanen som fikk sitt kallenavn «Death Railway» fordi over hundre tusen arbeidere døde i løpet av 16 måneders byggeperiode.

Etter nesten to uker med masse opplevelser, fortsetter turen til Hua Hin. Her kan du slappe av og nyte byens strender og mangfoldige aktivitetstilbud.
Etter en uke i Hua Hin kjører vi tilbake til Bangkok. Turen rundes av med en avskjedsmiddag i Bangkok.

Henting og levering

Suvarnabhumi flyplassen (Bangkok)

Starter

Torsdager

Steder

  4 dager Bangkok
  2 dager Chiang Mai
  4 dager Chiang Rai
  2 dager Kanchanaburi
  7 dager Hua Hin
  2 dager Bangkok

Turen inkluderer

  5 overnattinger på hotel Grand Sathorn i Bangkok inkl. frokost i dobbeltrom

 2 overnattinger på Night Barzaar Inn Hotel Chiang Mai inkl. frokost i dobbeltrom

4 overnattinger på Sann Hotel eller Nak Nakara Hotel i Chiang Rai inkl. frokost i dobbeltrom

  2 overnattinger på Mida Kanchanaburi inkl.frokost i dobbeltrom

7 overnattinger på Kiang Haad Beach i Hua Hin inkl. frokost i dobbeltrom

Flybillett fra Chiang Rai til Bangkok

 Billett og 1 overnatting på nattog i reservert seng

Båttur på elven Chao Phraya

Båttur på elvene Kok og Mekong

Alle inngangsbilletter

Engelsktalende guide alle dager med utflukter

All transport i bil/minivan med aircondition

Henting og levering på flyplass i Bangkok

12 lunsjer

3 middager

Turen inkluderer ikke

  Tur/retur fly til Thailand.

*Ønsker du flybilletten inkludert, ta kontakt, så ordner vi det!

Dag til dag program

DAG 1 (TORSDAG) ANKOMST
Ankommer Suvarnabhumi internasjonal flyplass. En ThaiPlus-representant vil kjøre deg til hotellet i Bangkok sentrum. Guiden vil hjelpe deg med å utforske området nært hotellet, eller du kan tilbringe dagen med å slappe av på hotellet etter en lang reise. På ettermiddagen/kvelden skal vi ha et informasjonsmøte og  velkomstmiddag.
DAG 2 (FREDAG) ROYAL PALACE OG WAT PHO
Etter en god frokost vil vi først besøke det gamle kongelige palasset i Bangkok. Så tar vi turen til Wat Pho «Temple of the Reclining Buddha». Hvis vi har tid, vil vi besøke Icon Siam kjøpesenteret på ettermiddagen. Dette kjøpesenteret er det nyeste og mest moderne i Bangkok.
DAG 3 (LØRDAG) BÅT TUR PÅ CHAO PHRAYA
Når vi forlater hotellet etter frokost, går turen til båtterminalen ved Chao Phraya, elven som går gjennom Bangkok. Herfra tar vi en båttur, hvor vi besøker det flytende markedet, det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun (Temple of Dawn) og til slutt Bangkoks blomstermarked.
DAG 4 (SØNDAG) HISTORISKE AYUTTHAYA OG NATT-TOG
Etter å ha sjekket ut av hotellet går turen denne dagen til den gamle hovedstaden Ayutthaya. Om kvelden går vi ombord på natt-toget til Chiang Mai. Det selges enkel mat, kaffe og mineralvann på toget både om kvelden og morgenen.
DAG 5 (MANDAG) DOI INTHANON
Vi ankommer til Chiang Mai om morgenen og kjører mot Doi Inthanon National Park. Første stopp i nasjonalparken er kongens og dronningens pagoda (frittstående tempel). Etterpå tar vi en kort tur til Thailands høyeste punkt, 2565 moh. Det blir også anledning til å gå en 2 timers flott natursti, som ender opp i en liten fjell landsby. Vi starter reisen mot hotellet, og stopper underveis i kongens senter for jordbruksutvikling og ved en av Thailands fosser.
DAG 6 (TIRSDAG) ELEFANTER OG CHIANG MAI
I dag er det elefantenes dag. Vi skal besøke en liten familiedrevet farm, som er en oase for de 4 elefantene som bor der. Vi får oppleve elefantene på nært hold, samtidig som vi får se hvor høyt elefantene blir verdsatt.
Her tilbys ikke ridning, men fokus på elefantens velvære. Vi skal ut på tur, gi mat, vaske og bade sammen med dyrene, samtidig som vi lærer mer om elefantenes hverdag.
Etter besøket stopper vi for lunsj, før vi kjører til den gamle byen i Chiang Mai. Her blir det tid til egen disposisjon, eller sammen med guiden. Om kvelden skal vi ha felles middag, samtidig som vi får se et tradisjonelt Thai historisk show.
DAG 7 (ONSDAG) ELVETUR PÅ KOK
Denne dagen reiser vi nordover til Mae Ai, hvor vi etter en kort lunsj går ombord i båten som skal ta oss nedover elven Kok til Chiang Rai. Turen tar oss gjennom villmarken, og den første stoppen er en liten autentisk fjellby. Deretter stopper vi ved en varm kilde hvor vi kan bade i det varme vannet eller bare å slappe av. Vi ankommer hotellet sent på ettermiddagen. NB: Forbehold om høy nok vannstand i elven.
DAG 8 (TORSDAG) CHIANG RAI
Etter en eventyrlig uke vil vi tilbringe en roligere dag i Chiang Rai. Vi besøker det hvite og blå tempelet, som er av de mest berømte severdighetene i Chiang Rai. Til slutt besøker vi Baandam-museet og det kjente klokketårnet i sentrum.
DAG 9 (FREDAG) GYLNE TRIANGEL
Turen går videre nordover, til byen Chiang Saen, og «The Golden Triangle». Vi starter reisen om morgenen og kjører til museet «House of Opium». Etter en spennende tur der, drar vi til «The Golden Triangle» utsiktspunkt. Herfra vil vi også ta båt på Mekong-elven mellom Thailand, Myanmar, samt et kort besøk i Laos (ikke glem passet ditt!). Etter båtturen kjører vi til Mae Sai, som er grenseby til Myanmar, og stopper for lunsj like ved byen. Etter lunsj kjører vi til Tham Luang grotten, hvor guttene fra fotballaget  ‘Wild Boars’ var innesperret i 18 dager i juni 2018. Vi setter så kursen mot fjellet Doi Tung, og skal her  besøke den fantastiske blomsterparken anlagt av den tidligere dronningmoren. Ankommer hotellet sent på ettermiddagen.
DAG 10 (LØRDAG) FJELLENE I NORD
Denne dagen kjører vi igjen nordover. Første stopp er på Choui Fong Tea plantasjen. Etter denne, reiser vi til fjellene og besøker Dronningens tempel, Sinakarintra Stit Mahasantikhiri Pagoda, som har en fantastisk utsikt. Turen går så til Doi Mae Salong, en fjellby bebodd av kinesiske flyktninger fra Mao-tiden. Denne landsbyen er spesielt kjent for sin te og urter. Her vil vi også spise lunsj på en kinesisk restaurant.
DAG 11 (SØNDAG) TIL KANCHANABURI
Etter en tidlig frokost sjekker vi ut av hotellet og kjører til Chiang Rai flyplass. Vi flyr til Don Mueang flyplassen i Bangkok og kjører til Kanchanaburi derfra. Ankomst til hotellet er om ettermiddagen. På dette hotellet har du og mulighet til å overnatte i telt med aircondition ved elven Kwai (må opplyses ved bestilling).
DAG 12 (MANDAG) BROEN OVER KWAI - DØDENS JERNBANE
Etter en god frokost forflytter vi oss til området rundt den berømte broen over elven Kwai. Herfra tar vi toget kalt «The Death Railway», som tar oss til Thamkra Sae Stasjon. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.
DAG 13 (TIRSDAG) TIL HUA HIN
Denne dagen skal vi ta turen til Hua Hin. Vi starter tidlig fra hotellet for å nå det travle, flytende morgenmarkedet Damnoen Saduak. Etter å ha brukt god tid på markedet og spist lunsj, kjører vi til Hua Hin. Vi sjekker inn på hotellet om ettermiddagen og har kvelden til egen disposisjon. 
DAG 13 – 20 (TIRSDAG TIL TIRSDAG) STRANDLIV
Nå kan du nyte en uke ved stranden (og byen) Hua Hin. Her er det mange muligheter for aktiviteter og utflukter, eller du kan bare slappe av og ha flere fredelige dager. Det er ikke organisert program i Hua Hin, men vår partner i byen kan tilby ulike turer og aktiviteter for de som ønsker det (ikke inkludert i prisen).
DAG 20 (TIRSDAG) TIL BANGKOK
I dag skal vi kjøre tilbake til Bangkok. Vi starter fra hotellet etter en god frokost og sjekker inn på hotellet i Bangkok tidlig på ettermiddagen. Om kvelden samles vi til avskjedsmiddag.
DAG 21 (ONSDAG) BANGKOK
I løpet av de siste dagene av reisen vil mange ønske å handle eller gjøre andre aktiviteter de ikke har hatt tid til tidligere. Dagen er til fri disposisjon.
DAG 22 (TORSDAG) HJEMREISE
Så er returdagen kommet. Vi forlater hotellet i god tid for avreise til flyplassen, og sørger for at dere ankommer på rett tid og sted for innsjekking til flyavgangen til Norge (guiden gir deg nøyaktige opplysninger om tidspunktet for avreise basert på trafikk og andre viktige detaljer).
19 Reviews
Sort By:RatingDate

Kirsti Kulseng

Couple Traveller

3 UKER I THAILAND MED THAIPLUS
En fantastisk, spennende, innholdsrik og trygg reise i Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, liten tur til Laos, Kanchanaburi, Hua Hin og tilbake til Bangkok.
Det har tatt litt tid å fordøye alle høydepunktene for de stod i kø, uten at det ble for slitsomt. Det var bare å suge inn alle inntrykk, være i opplevelsen både fysisk og kulinarisk.
Vet ikke helt hvilke opplevelse som skal trekkes frem, for det er mange!
Å suse rundt i long tail båt på kanalene i Bangkok, besøke både nye og eldre steder, se spennende markeder eller bystrøk, det var så gøy!

Den flotte turen til elefant familien på 3 må bare nevnes. Far, høygravid mor og elefant barnet. Vi fikk mate elefantene, gå på tur med dem, vaske dem med mudder og bade i elven etterpå. For en opplevelse og for noen omgivelser! Elefantene storkoste seg og det gjorde de tøffingene som gikk All in i bade opplevelsen også.
Vi fikk oss en spennende tur i «jungelen» også, kjekt å gå ute i naturen i kupert terreng og langs en forfriskende elv. Avsluttet turen på en gård med et nydelig måltid mat.

Vi har spist mye spennende mat på hele turen, bare for å ha nevnt maten.
Noen av spisestedene var veldig lokale og vi hadde vel aldri selv oppsøkt spisestedet. Kvaliteten kunne selvfølgelig variere, men mage syk ble vi ikke!

Vi har vært på innkjøp og fått tips av Siripaluk, konen til Ole, om hvordan lage god thai mat og hvilke ingredienser trenger man.

Besøkene i nydelige parker, flotte minnesmerker, ruiner og templer med historie forklart av våre flotte, lokale guider Su-Re og Gik var lærerikt. Sitter igjen med en følelse av at kunnskapen om Thailand er kraftig utvidet.
Turen til Kanchanaburi, der vi bodde i naturen ved elven Kwai, men på hotell med svømmebasseng, var herlig og friskt. Hotellet hadde flytende restaurant på elven i så flotte omgivelser!
Tog turen og besøket ved Broen over Kwai må bare oppleves!

Hver kveld kl 18.30 hadde vi til felles middag (frivillig) de første 2 ukene. Da fikk vi informasjon fra Ole, reiseleder, vi kunne diskutere dagens opplevelser og det vi eventuelt hadde på hjertet. Dette var et meget godt samlings punkt. Ole, en kunnskapsrik person på alle måter, er en god samtalepartner. Han har et mål om å vise det ekte Thailand og det har vi både fått oppleve og sett.

Siste uken var vi i Hua Hin, det var godt å bade, slappe av og la inntrykkene slippe inn. Gjengen på 9 reisende holdt sammen og vi har kost oss.

Dette har vært en opplevelsesrik og trygg reise fra begynnelse til slutt og kan absolutt anbefales!
Nå gleder vi oss til øy hopping med ThaiPlus som kanskje kommer om 2 år.

5. februar 2024

Renate Thunem

Couple Traveller

Vi deltok på en rundreise i Thailand med Thaiplus i januar 2024. Hadde aldri deltatt på en slik gruppereise der vi ikke kjente de andre deltakerene på forhånd, så vi var spente på hvordan det ville være å dra på ferie med ukjente. Allerede første kveld ble det lagt til rette for å bli kjent med en felles middag, og det ble raskt ett supergodt samhold i gruppen, samtidig som alle kunne velge å tilbringe kveldene på egenhånd når en hadde lyst. Vi opplevde turen som svært godt organisert og spennende! Lettvint å reise fra sted til sted når baggasjen ble fraktet for oss, mens vi konsentrerte oss om å oppleve Thailand på sitt beste! Spennende utflukter, kjempedyktige og engasjerte guider, trygge og høflige sjåfører. Maten vi fikk servert på utfluktene var nydelig lokal thaimat, det ble satt frem flere retter som gruppen forsynte seg av på deling. Da fikk vi muligheten til å smake mye forskjellig, og alle fant noe de likte enten en liker sterk mat eller ikke. Jeg kunne skrevet en hel bok om alle opplevelsene, men la meg trekke frem hiking i jungelen, bading med elefanter, longtailbåt i kanalene i Bangkok som noen av de mest fantastiske! Hvis du vil oppleve Thailand vil vi anbefale deg å reise med Thaiplus!!!

3. februar 2024

Bård Vedahl

Couple Traveller

Thailand 22 dager.
Berit Friestad og Bård Vedahl.
Vi kastet oss på denne gruppeturen i september 23 og det ble bare oss to i gruppen. Vi hadde vært mange ganger i Thailand før og var kanskje litt redd for at det ville bli mye av det samme, men Thaiplus sin representant i Bangkok og de lokale guidene og sjåførene gjorde dette til en
uforglemmelig og fantastisk opplevelse og det ble aldri noe vi følte vi visste nok om fra før.
Opplevelsene i Nord-Thailand med White Temple og dagen med elefantene var to av de mange høydepunktene vi hadde. Ellers var det flott og variert program.
Selv om Thaiplus på flere turer har norsktalende guide, var det kun engelsktalende guider på vår tur, men det var vi klar over og gjorde ingenting for oss.
Vi ble veldig godt ivaretatt av Thaiplus og det er tydelig at man har fokus på dyktige guider og ikke minst trygge og gode sjåfører som slett ikke er noen selvfølge i Thailand.
Vi kan trygt anbefale turen med Thaiplus til alle.

12. desember 2023

Hogne Grebstad

Solo Traveller

Turen på 22 dager kan anbefales, variert program med masse høgdepunkter. Maten var variert og god med litt spicy krydder, litt tilpassa europeiske mager. Mange fantastiske bygg og vill natur.

27. mars 2023

Sigrid og Jan Presttun

Couple Traveller

Denne turen kan jeg anbefale andre å melde seg på. Vanskelig å velge hva som har vært største opplevelser, det har vært høydepunkter dag etter dag. Flott opplegg, reiseleder som snakker norsk, flinke guider, flott natur, mye ulikt på programmet gjør dette til den komplette Thailand turen.

23. mars 2023
12...

Proceed Booking