Er du på jakt etter en uforglemmelig vinterferie i det tropiske paradiset – Thailand? Da trenger du ikke lete lenger enn ThaiPlus, turoperatøren som forvandler måten du opplever dette fantastiske landet på. Med fokus på voksne gjester som verdsetter enestående service, tilbyr ThaiPlus skreddersydde rundturer som varer fra 8 til 22 dager. Enten du er et par, en gruppe venner eller en soloeventyrer, har ThaiPlus noe spesielt i vente for deg.

 

Hvorfor Velge ThaiPlus for Din Vinterferie i Thailand?

 

Fleksible Reiser: ThaiPlus forstår at hver reisende er unik. Derfor tilbyr vi fleksibilitet til å forlenge eller forkorte turen for å tilpasses dine reiseplaner. Du har kontroll over ditt thailandske eventyr!

 

Den Ultimate 22-dagers Turen: ThaiPlus’ mest populære tilbud er 22-dagers rundturen som tar deg fra de travle gatene i Bangkok til de rolige strendene i Hua Hin. Det er den perfekte blandingen av spennende opplevelser og avslappende strandferie.

 

Bangkok

En Pulserende Start: Begynn reisen din i Bangkok, en by som aldri sover. ThaiPlus sørger for at du opplever hjertet og sjelen til denne metropolen med besøk til ikoniske landemerker som det Gamle Kongelige Palass, Ayutthaya, Wat Pho og båttur på elven Chao Phraya.

 

Chiang Mai

Bli med nattoget til Chiang Mai, hvor du vil utforske den gamle byens kunst, kultur og flotte natur. Høydepunkter inkluderer Doi Inthanon nasjonalpark, et elefantreservat, og en spennende båttur på elven Kok.

 

Chiang Rai

Besøk de Hvite og Blå Templene, Baandam-museet og Det gyldne Triangel. Vi tar en båttur på Mekong-elven, besøker Dronningens Hage, og utforsker de spennende fjellene i området.

 

Kanchanaburi

Lær om historien til Thailand-Burma-jernbanen, kjent som «Dødens Jernbane», og Broen over Kwai.

 

Hua Hin

Etter din kulturelle utforskning, slapp av på Hua Hins vakre strender og nyt ulike aktiviteter, som gjør det til en perfekt avslutning etter mane opplevelser.

 

Konkurransedyktige Priser: ThaiPlus tilbyr alle disse utrolige opplevelsene til meget konkurransedyktige priser.

 

Akkurat nå har vi en spesiell rabatt for alene-reisende. Rabatt på enkeltrom tillegg: Nok 2000 på turene 1. og 15. februar 2024.

 

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre din vinterferie i 2024 til en ekstraordinær og problemfri opplevelse med ThaiPlus. Bestill ditt eventyr i dag og gjør deg klar for en uforglemmelig reise gjennom Smilets Land!

 

Her kan du lese våre Google tilbakemeldinger.

Proceed Booking