15 dager – Den store rundreisen

(1 Review)
Price
FromNOK19.900
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

14275

Har du spørsmål?
Ring oss 917 80 080

Indre Usaite
Daglig leder
post@thaiplus.no
Turene begynner: 9. jan, 23. jan, 6. feb og 20. feb 2025
Pris fra Nok 19 900 - uten fly tur/retur Thailand.
For bestilling ta kontakt på post@thaiplus.no eller ring 91780080
Max People : 9

Norsk reiseleder* på rundturen i Bangkok og Nord Thailand fra Januar t.o.m 4 mars 25.

Vi følger pakkereiselovens bestemmelser. Det medfører at dersom Norsk UD fraråder reiser til Thailand når du skal reise, vil alle innbetalte beløp bli refundert. Thaiplus er medlem av det norske reisegarantifondet som er din trygghet for dette.

Om turen

Bangkok – Chiang Mai – Chiang Rai – Kanchanaburi – Bangkok

På denne unike turen vil du få oppleve Bangkoks inspirerende severdigheter og tatt pulsen på livet i den historiske byen, smake på autentisk mat og kjøre byens jernbaner. Du får blant annet besøke det gamle kongelige palasset (Royal Palace), den historiske byen Ayutthaya, samt ta en tur til Wat Pho «The temple of the Reclining Buddha». Videre blir du tatt med på en båttur på Chao Phraya, elven som renner gjennom Bangkok. Du vil oppleve det flytende markedet, og det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun «Temple of Dawn». Vi besøker også Bangkoks blomst og handelsmarkeder.

Turen fortsetter videre til det spennende og gjestmilde Nord Thailand. Sent på søndags – ettermiddagen går vi ombord på natt-toget som skal ta oss til Chiang Mai. Du vil ha egen seng på toget, slik at turen blir så komfortabel som mulig. I løpet av 2 dager i Chiang Mai vil du nyte den gamle byen med utmerkede kunst- og kulturobjekter, utforske den flotte naturen, fjellene og fossefallene. Vi vil også besøke Doi Inthanon nasjonalpark, Thailands høyeste punkt – 2565 m. Det blir også anledning til å gå en 2 timers flott natursti, som ender opp i en liten fjell landsby. Videre vil du besøke en liten familiedrevet farm, som er en oase for de 4 elefantene som bor der. Du får oppleve elefantene på nært hold, samtidig som du får se hvor høyt elefantene blir verdsatt.

Vi kjører så videre nordover, og skal ta en mindre long-tail båt nedover Kok elven. Turen vil ta deg gjennom villmarken og små autentiske landsbyer. Du vil også få muligheten til å slappe av med et fotbad eller svømme i varme kilder.

Vi ankommer byen Chiang Rai sent på ettermiddagen. Her skal vi besøke det Hvite og Blå tempelet, som er de mest berømte severdighetene i Chiang Rai, nyte Baandam-museet, og se klokketårnet i sentrum av byen. Deretter skal vi besøke det berømte Gylne Triangelet «The Golden Triangle» og Opium-museet. Du skal ta en båt på Mekong elven mellom Thailand, Myanmar og Laos. Du skal oppleve Queens Garden- en fantastisk blomsterpark i Doi Tung. Turen fortsetter gjennom fjellene- med en liten omvei til Dronningens tempel, Sinakarintra Stit Mahasantikhiri Pagoda, hvor utsikten vil imponere selv de som har sett mye før. Og sist men ikke minst, vil du ta en kort tur til Choui Fong te plantasje og Doi Mae Salong- en fjellby bebodd av kinesiske flyktninger fra Mao tiden. Denne landsbyen er spesielt kjent for sin te og urter.

Turen går så videre med fly fra Chiang Rai tilbake til Bangkok, hvor du blir kjørt til Kanchanaburi området, kjent fra 2’ndre verdenskrig og krigsfilmen «Broen over Kwai/Bridge over River Kwai». Her skal vi kjøre på den opprinnelig kalte Thailand-Burma jernbanen som fikk sitt kallenavn «Death Railway» fordi over hundre tusen arbeidere døde i løpet av 16 måneders byggeperiode.
Vi fortsetter tilbake til Bangkok. Turen rundes av med en avskjedsmiddag i Bangkok.

Denne turen passer veldig bra å kombinere med ekstra dager strand og badeferie i Hua Hin.

Henting og levering

Suvarnabhumi flyplassen (Bangkok)

Starter

Torsdager

Steder

  4 dager Bangkok
  2 dager Chiang Mai
  4 dager Chiang Rai
  2 dager Kanchanaburi
  2 dager Bangkok

Turen inkluderer

  5 overnattinger på hotel Grand Sathorn i Bangkok inkl. frokost i dobbeltrom

 2 overnattinger på Night Barzaar Inn Hotel Chiang Mai inkl. frokost i dobbeltrom

4 overnattinger på Sann Hotel eller Nak Nakara Hotel i Chiang Rai inkl. frokost i dobbeltrom

  2 overnattinger på Mida Kanchanaburi inkl.frokost i dobbeltrom

Flybillett fra Chiang Rai til Bangkok

 Billett og 1 overnatting på nattog i reservert seng

Båttur på elven Chao Phraya

Båttur på elvene Kok og Mekong

Alle inngangsbilletter

Engelsktalende guide alle dager med utflukter

All transport i bil/minivan med aircondition

Henting og levering på flyplass i Bangkok

12 lunsjer

3 middager

Turen inkluderer ikke

Tur/retur fly til Thailand.

*Ønsker du flybilletten inkludert, ta kontakt, så ordner vi det!

Dag til dag program

DAG 1 (TORSDAG) ANKOMST
Ankommer Suvarnabhumi internasjonal flyplass. En ThaiPlus-representant vil kjøre deg til hotellet i Bangkok sentrum. Guiden vil hjelpe deg med å utforske området nært hotellet, eller du kan tilbringe dagen med å slappe av på hotellet etter en lang reise. På ettermiddagen/kvelden skal vi ha et informasjonsmøte og velkomstmiddag.
DAG 2 (FREDAG) ROYAL PALACE OG WAT PHO
Etter en god frokost vil vi først besøke det gamle kongelige palasset i Bangkok. Så tar vi turen til Wat Pho «Temple of the Reclining Buddha». Hvis vi har tid, vil vi besøke Icon Siam kjøpesenteret på ettermiddagen. Dette kjøpesenteret er det nyeste og mest moderne i Bangkok.
DAG 3 (LØRDAG) BÅT TUR PÅ CHAO PHRAYA
Når vi forlater hotellet etter frokost, går turen til båtterminalen ved Chao Phraya, elven som går gjennom Bangkok. Herfra tar vi en båttur, hvor vi besøker det flytende markedet, det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun (Temple of Dawn) og til slutt Bangkoks blomstermarked.
DAG 4 (SØNDAG) HISTORISKE AYUTTHAYA OG NATT-TOG
Etter å ha sjekket ut av hotellet går turen denne dagen til den gamle hovedstaden Ayutthaya. Om kvelden går vi ombord på natt-toget til Chiang Mai. Det selges enkel mat, kaffe og mineralvann på toget både om kvelden og morgenen.
DAG 5 (MANDAG) DOI INTHANON
Vi ankommer til Chiang Mai om morgenen og kjører mot Doi Inthanon National Park. Første stopp i nasjonalparken er kongens og dronningens pagoda (frittstående tempel). Etterpå tar vi en kort tur til Thailands høyeste punkt, 2565 moh. Det blir også anledning til å gå en 2 timers flott natursti, som ender opp i en liten fjell landsby. Vi starter reisen mot hotellet, og stopper underveis i kongens senter for jordbruksutvikling og ved en av Thailands fosser.
DAG 6 (TIRSDAG) ELEFANTER OG CHIANG MAI
I dag er det elefantenes dag. Vi skal besøke en liten familiedrevet farm, som er en oase for de 4 elefantene som bor der. Vi får oppleve elefantene på nært hold, samtidig som vi får se hvor høyt elefantene blir verdsatt.
Her tilbys ikke ridning, men fokus på elefantens velvære. Vi skal ut på tur, gi mat, vaske og bade sammen med dyrene, samtidig som vi lærer mer om elefantenes hverdag.
Etter besøket stopper vi for lunsj, før vi kjører til den gamle byen i Chiang Mai. Her blir det tid til egen disposisjon, eller sammen med guiden. Om kvelden skal vi ha felles middag, samtidig som vi får se et tradisjonelt Thai historisk show.
DAG 7 (ONSDAG) ELVETUR PÅ KOK
Denne dagen reiser vi nordover til Mae Ai, hvor vi etter en kort lunsj går ombord i båten som skal ta oss nedover elven Kok til Chiang Rai. Turen tar oss gjennom villmarken, og den første stoppen er en liten autentisk fjellby. Deretter stopper vi ved en varm kilde hvor vi kan bade i det varme vannet eller bare å slappe av. Vi ankommer hotellet sent på ettermiddagen. NB: Forbehold om høy nok vannstand i elven.
DAG 8 (TORSDAG) CHIANG RAI
Etter en eventyrlig uke vil vi tilbringe en roligere dag i Chiang Rai. Vi besøker det hvite og blå tempelet, som er av de mest berømte severdighetene i Chiang Rai. Til slutt besøker vi Baandam-museet og det kjente klokketårnet i sentrum.
DAG 9 (FREDAG) GYLNE TRIANGEL
Turen går videre nordover, til byen Chiang Saen, og «The Golden Triangle». Vi starter reisen om morgenen og kjører til museet «House of Opium». Etter en spennende tur der, drar vi til «The Golden Triangle» utsiktspunkt. Herfra vil vi også ta båt på Mekong-elven mellom Thailand, Myanmar, samt et kort besøk i Laos (ikke glem passet ditt!). Etter båtturen kjører vi til Mae Sai, som er grenseby til Myanmar, og stopper for lunsj like ved byen. Etter lunsj kjører vi til Tham Luang grotten, hvor guttene fra fotballaget  ‘Wild Boars’ var innesperret i 18 dager i juni 2018. Vi setter så kursen mot fjellet Doi Tung, og skal her  besøke den fantastiske blomsterparken anlagt av den tidligere dronningmoren. Ankommer hotellet sent på ettermiddagen.
DAG 10 (LØRDAG) FJELLENE I NORD
Denne dagen kjører vi igjen nordover. Første stopp er på Choui Fong Tea plantasjen. Etter denne, reiser vi til fjellene og besøker Dronningens tempel, Sinakarintra Stit Mahasantikhiri Pagoda, som har en fantastisk utsikt. Turen går så til Doi Mae Salong, en fjellby bebodd av kinesiske flyktninger fra Mao-tiden. Denne landsbyen er spesielt kjent for sin te og urter. Her vil vi også spise lunsj på en kinesisk restaurant.
DAG 11 (SØNDAG) TIL KANCHANABURI
Etter en tidlig frokost sjekker vi ut av hotellet og kjører til Chiang Rai flyplass. Vi flyr til Don Mueang flyplassen i Bangkok og kjører til Kanchanaburi derfra. Ankomst til hotellet er om ettermiddagen. På dette hotellet har du og mulighet til å overnatte i telt med aircondition ved elven Kwai (må opplyses ved bestilling).
DAG 12 (MANDAG) BROEN OVER KWAI - DØDENS JERNBANE
Etter en god frokost forflytter vi oss til området rundt den berømte broen over elven Kwai. Herfra tar vi toget kalt «The Death Railway», som tar oss til Thamkra Sae Stasjon. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.
DAG 13 (TIRSDAG) TIL BANGKOK
I dag skal vi kjøre tilbake til Bangkok. Vi starter fra hotellet etter en god frokost og sjekker inn på hotellet i Bangkok tidlig på ettermiddagen. Om kvelden samles vi til avskjedsmiddag.
DAG 14 (ONSDAG) BANGKOK
I løpet av de siste dagene av reisen vil mange ønske å handle eller gjøre andre aktiviteter de ikke har hatt tid til tidligere. Dagen er til fri disposisjon.
DAG 15 (TORSDAG) HJEMREISE
Så er returdagen kommet. Vi forlater hotellet i god tid for avreise til flyplassen, og sørger for at dere ankommer på rett tid og sted for innsjekking til flyavgangen til Norge (guiden gir deg nøyaktige opplysninger om tidspunktet for avreise basert på trafikk og andre viktige detaljer).
1 Review
Sort By:RatingDate

Diana Djupesland

Couple Traveller

We have a great trip with ThaiPlus in Thailand! Very interesting program, good , knowledgeable guides, well organized. Unforgettable experience in life in the floating market in Bangkok , taking care of elephants in North of Thailand, White Temple and many other interesting places. We met fantastic local people, eating authentic Thai food, enjoyed time in entire trip.
We have been driving in a good standard mini vans , drivers were excellent, trip leaders and guides too well care of us. Good standard at hotels with swimming pools and good breakfast.
We have learned a lot about Thailand during our 2 weeks trip, we couldn’t organize it better ourselves.
I would recommend for other people interested in learning about Thailand, eating good food , traveling without worries, knowing that somebody is taking care of travelers to choose to travel with ThaiPlus. You will not regret 😊

31. januar 2023

Proceed Booking