15 dager – Opplevelser og strandliv

0
Price
FromNOK17.900
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

13740

Har du spørsmål?
Ring oss 917 80 080

Indre Usaite
Daglig leder
post@thaiplus.no
Turene begynner: 9. jan, 23. jan, 6. feb og 20. feb 2025
Pris fra Nok 17 900 - uten fly tur/retur Thailand.
For bestilling ta kontakt på post@thaiplus.no eller ring 91780080
Max People : 9

Vi følger pakkereiselovens bestemmelser. Det medfører at dersom Norsk UD fraråder reiser til Thailand når du skal reise, vil alle innbetalte beløp bli refundert. Thaiplus er medlem av det norske reisegarantifondet som er din trygghet for dette.

Om turen

Bangkok – Kanchanaburi – Hua Hin – Bangkok

Dette er den ultimate turen for deg som vil oppleve det beste av Thailand. Først en uke med spennende opplevelser i ulike områder av Thailand, så en uke rolig strand og badeferie.
Denne unike turen starter med å oppleve Bangkoks inspirerende severdigheter og tatt pulsen på livet i den historiske byen, smake på autentisk mat og kjøre byens jernbaner.

Du får blant annet besøke det gamle kongelige palasset (Royal Palace), samt ta en tur til Wat Pho «The temple of the Reclining Buddha». Videre blir du tatt med på en båttur på Chao Phraya, elven som renner gjennom Bangkok. Du vil oppleve det flytende markedet, og det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun «Temple of Dawn». Vi besøker også Bangkoks blomst og handelsmarkeder.

Videre skal vi besøke Kanchanaburi området, kjent fra 2’ndre verdenskrig og krigsfilmen «Broen over Kwai/Bridge over River Kwai» og kjøre på den opprinnelig kalte Thailand-Burma jernbanen som fikk sitt kallenavn «Death Railway» fordi over hundre tusen arbeidere døde i løpet av 16 måneders byggeperiode.
Fra Kanchanaburi går turen videre til Hua Hin, hvor dere kan nyte en hel uke med sol, strand og badeliv.

Turen avsluttes med 2 netter i Bangkok, hvor dere kan benytte tiden på egenhånd.

Henting og levering

Suvarnabhumi flyplassen (Bangkok)

Avgangsdato

Torsdager

Steder

  3 dager Bangkok
  3 dager Kanchanaburi
  7 dager Hua Hin
  2 dager Bangkok

Turen inkluderer

  5 overnattinger på hotell Grand Sathorn i Bangkok inkl. frokost i dobbeltrom

  2 overnattinger på hotell Mida Kanchanaburi inkl.frokost i dobbeltrom

  7 overnattinger på hotell Kiang Haad Beach Hua Hin inkl.frokost i dobbeltrom

Båttur på elven Chao Phraya

Alle inngangsbilletter

Engelsktalende guide alle dager med utflukter

All transport i bil/minivan med aircondition

Henting og levering på flyplass i Bangkok

5 lunsjer

2 middager

Turen inkluderer ikke

Tur/retur fly til Thailand.

*Ønsker du flybilletten inkludert, ta kontakt, så ordner vi det!

Dag til dag program

DAG 1 (TORSDAG) ANKOMST

Ankommer Suvarnabhumi internasjonal flyplass. En ThaiPlus-representant vil kjøre deg til hotellet i Bangkok sentrum. Guiden vil hjelpe deg med å utforske området nært hotellet, eller du kan tilbringe dagen med å slappe av på hotellet etter en lang reise. På ettermiddagen/kvelden skal vi ha et informasjonsmøte og velkomstmiddag.

DAG 2 (FREDAG) ROYAL PALACE OG WAT PHO
Etter en god frokost vil vi først besøke det gamle kongelige palasset i Bangkok. Så tar vi turen til Wat Pho «Temple of the Reclining Buddha». Hvis vi har tid, vil vi besøke Icon Siam kjøpesenteret på ettermiddagen. Dette kjøpesenteret er det nyeste og mest moderne i Bangkok.
DAG 3 (LØRDAG) BÅT TUR PÅ CHAO PHRAYA

Når vi forlater hotellet etter frokost, går turen til båtterminalen ved Chao Phraya, elven som går gjennom Bangkok. Herfra tar vi en båttur, hvor vi besøker det flytende markedet, det mest berømte tempelet i Bangkok – Wat Arun (Temple of Dawn) og til slutt Bangkoks blomstermarked. 

DAG 4 (SØNDAG) TIL KANCHANABURI
Etter en tidlig frokost sjekker vi ut av hotellet og kjører til Kanchanaburi som har dødens jernbane og broen over Kwai. Ankomst til hotellet om ettermiddagen. På dette hotellet har du og mulighet til å overnatte i telt med aircondition ved elven Kwai (må opplyses ved bestilling).
DAG 5 (MANDAG) BROEN OVER KWAI - DØDENS JERNBANE
Etter en god frokost forflytter vi oss til området rundt den berømte broen over elven Kwai. Herfra tar vi toget kalt «The Death Railway», som tar oss til Thamkra Sae Stasjon. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.
DAG 6 (TIRSDAG) TIL HUA HIN

Denne dagen skal vi ta turen til Hua Hin. Vi starter tidlig fra hotellet for å nå det travle, flytende morgenmarkedet Damnoen Saduak. Etter å ha brukt god tid på markedet og spist lunsj, kjører vi til Hua Hin. Vi sjekker inn på hotellet om ettermiddagen og kan nyte hele den neste uken på egenhånd.

DAG 6-13 (TIRSDAG-TIRSDAG) HUA HIN

Nå kan du nyte en uke ved stranden (og byen) Hua Hin. Her er det mange muligheter for aktiviteter og utflukter, eller du kan bare slappe av og ha flere fredelige dager. Det er ikke organisert program i Hua Hin, men vår partner i byen kan tilby ulike turer og aktiviteter for de som ønsker det (ikke inkludert i prisen).

DAG 13 (TIRSDAG) TIL BANGKOK

I dag skal vi kjøre tilbake til Bangkok. Vi starter fra hotellet etter en god frokost og sjekker inn på hotellet i Bangkok på ettermiddagen. Om kvelden samles vi til avskjedsmiddag.

DAG 14 (ONSDAG) BANGKOK

I løpet av de siste dagene av reisen vil mange ønske å handle eller gjøre andre aktiviteter de ikke har hatt tid til tidligere. Dagen er til fri disposisjon.

DAG 15 (TORSDAG) HJEMREISE
Så er returdagen kommet. Vi forlater hotellet i god tid for avreise til flyplassen, og sørger for at dere ankommer på rett tid og sted til innsjekking for flyavgangen til Norge (guiden gir nøyaktige opplysninger om tidspunktet for avreise basert på trafikk og andre viktige detaljer).

Proceed Booking